O NAMA INFO

Tvrtka Ferramenta d.o.o. je neovisna obiteljska tvrtka osnovana 2011.g u Dugom Selu. Naša osnovna djelatnost je proizvodnja proizvoda od metala. Specijalizirani smo za proizvodnju i montažu podžbuknih sanitarnih sustava i pregradnih elemenata. Za koje posjedujemo sedmogodišnje iskustvo u praniranju i proizvodnji kao i najsuvremniji proizvodni kapacitet uz vlastitu logistiku.

Višegodišnjom suradnjom s tvrtkom Sanvortec Ag, Dallikon/ZH/CH ostvarujemo napredak i stalno povećanje proizvodnje što nam daje pouzdanje i potvrdu kvalitete naših proizvoda. S više od 20 zaposlenih dizajniramo i proizvodimo kompletne sustave dovoda i odvoda vode u sanitarnom području objekata (stambene zgrade, bolnice, hoteli, kuće, apartmani…) kako u novogradnji tako i za adaptacije postojećih objekata.

CILJEVI TVRTKE

Ostvarivanje vlastitih ideja kroz financijsku neovisnost.
Proizvodnja inovativnih proizvoda visoke kvalitete usredotočenih na potrebe naših klijenata.
Briga za društvo i potrebe naših zaposlenika.
Edukacija i podrška našeg osoblja.
Poštovanje prirode i briga za okoliš.

NAŠA NAČELA:

Pouzdanost – naši klijenti se mogu osloniti na točnu isporuku, preciznost i kvalitetu naših proizvoda i usluga

Ekonomija – inovativni i standardizirani proizvodi kao i učinkoviti proizvodni procesi usmjereni su da omogućuju atraktivan omjer cijene i kvalitete

Očuvanje okoliša – s proizvodnim procesima s niskom potrošnjom energije i minimalnim utjecajem na okoliš, te izdržljivim proizvodima izrađenim od reciklirajućih materijala brinemo za okoliš

Inovacija – pažljivo promatramo potrebe tržišta, prepoznajemo potrebe naših klijenata u ranoj fazi i brzo ih uvodimo u inovativna, ekonomična i estetski prihvatljiva rješenja.

2011

OSNOVANA TVRTKA FERRMANETA

20+

ZAPOŠLJAVAMO

2000+

VLASTITIH PROIZVODA

140+

KOMPLETNIH RIJEŠENJA

Imate dodatnih pitanja? Nazovite nas +385 1 3325 098